Att ta vara på gamla möbler är i dag mer aktuellt än någonsin då återvinning och hållbarhet har blivit viktiga nyckelord. Kanske handlar det om att behålla en möbel du trivs särskilt bra med eller det finns en historia bakom.

Oavsett om du väljer möbeltapetsering av miljömässiga eller sentimentala skäl tar vi oss an dina klenoder med varsam hand.

Hos oss får du både kvalitativ rådgivning och förslag på passande material till just din möbel. Vi utför omstoppningar och omklädsel av allt från 1700-talsstolar till moderna designklassiker. När det gäller äldre möbler använder vi oss av traditionella hantverksmässiga metoder och stoppning av naturmaterial. Möbler av nyare snitt renoveras ofta med modern teknik och konstmaterial.

Gardiner & tyger

I vår egen gardinverkstad syr vi upp gardiner och gör uppsättningar för både privata och offentlig miljöer. Vi arbetar med flera olika typer av gardinarrangemang, även hiss- och rullgardiner.

Hos oss hittar du ett mycket stort urval av möbel- och gardintyger av hög kvalitet. Vi hjälper dig gärna med tygvalet och det är en självklarhet att du får låna hem tygprover för påseende innan du bestämmer dig. Vi gör även hembesök om du vill ha hjälp med gardiner och tyger på plats.