Tapetserarverkstad

Tapetserarverkstad - vi har kunskap och genuint intresse

Att ta vara på gamla möbler är i dag mer aktuellt än någonsin då återvinning och hållbarhet har blivit viktiga nyckelord. Kanske handlar det om att behålla en möbel du trivs särskilt bra med eller det finns en historia bakom. Oavsett om du väljer möbeltapetsering av miljömässiga eller sentimentala skäl tar vi oss an dina klenoder med varsam hand.

Hos oss får du både kvalitativ rådgivning och förslag på passande material till just din möbel. Vi utför omstoppningar och omklädsel av allt från 1700-talsstolar till moderna designklassiker. När det gäller äldre möbler använder vi oss av traditionella hantverksmässiga metoder och stoppning av naturmaterial. Möbler av nyare snitt renoveras ofta med modern teknik och konstmaterial.

Är du företagskund kan vi hjälpa dig med allt från omfattande inredningslösningar till enstaka uppdrag. Vi skräddarsyr, bokstavligen, lösningar efter ditt företags behov. Våra företagskunder finns i många och varierande branscher - alla med olika behov. Som exempel kan nämnas butiker, tandläkarpraktiker och utbildningsföretag samt inredning för båtar och flygplan.