Gardinverkstad

Gardinverkstad - kom till oss för inspiration och rådgivning

I vår egen gardinverkstad syr vi upp gardiner och gör uppsättningar för både privata och offentlig miljöer. Vi arbetar med flera olika typer av gardinarrangemang och kan också erbjuda solskydd, hissgardiner och rullgardiner.

Hos oss hittar du ett mycket stort urval av möbel- och gardintyger av hög kvalitet, som ständigt kompletteras med nyheter. Vi hjälper dig gärna med tygvalet och det är en självklarhet att du får låna hem tygprover för påseende innan du bestämmer dig. Vi gör även hembesök om du vill ha hjälp med gardiner och tyger på plats.

Är du företagskund kan vi hjälpa dig med allt från omfattande inredningslösningar till enstaka uppdrag. Vi skräddarsyr, bokstavligen, lösningar efter ditt företags behov. Våra företagskunder finns i många och varierande branscher - alla med olika behov. Som exempel kan nämnas butiker, tandläkarpraktiker och utbildningsföretag samt inredning för båtar och flygplan.

Nedan ser du några av de varumärken vi har till försäljning. Klicka på logotypen för att besöka respektive företags hemsida!

#
Till Romos hemsida Till Sandbergs hemsida Till Pierre Freys hemsida Till Kinnasands hemsida Till Morris & Co hemsida Till Jobs hemsida Till Anna Os hemsida Till Giarimis hemsida Till Casamances hemsida Till Mullberrys hemsida Till Ljungbergs hemsida Till Cole & Sons hemsida Till Sandersons hemsida Till Jabs hemsida Till GP & J Bakers hemsida Till Kvadrats hemsida Till ZR hemsida Till Dedars hemsida #